آموزش والیبال ورزشی مهیج و هیجانی

آشنایی با انواع ورزش ها

آموزش والیبال ورزشی مهیج و هیجانی

۱۳۴ بازديد

تاریخچه والیبال و تولد آن


خیلی از افراد تا به امروز فقط به تماشای این ورزش هیجانی از طریق تلویزیون یا در نهایت استادیوم اکتفا کرده اند و چیز زیادی در مورد تاریخچه آن یا قوانین و مقررات این ورزش نمی دانند در ابتدای صحبت ها به تاریخچه این ورزش هیجانی می پردازیم. این ورزش در سال ۱۳۸۵ در کشور آمریکا به وسیله فردی به نام ویلیام مورگان ابداع و با گذشت زمان در جهان فراگیر شد و افراد زیادی به دنبال آموزش والیبال ترغیب شدند.

با گذشت زمان و محبوبیت این ورزش در بین مردم به خصوص جوانان شخص مورگان تصمیم گرفت برای جوانان ورزشی را به وجود آورد که بازی از روی تور انجام شود و هیجان انگیز تر باشد سپس با استفاده از یک توپ سبک شروع به آموزش والیبال و بازی کرد. این ورزش در ابتدا مینتونت نام داشت اما با گذشت زمان و محبوبیت بیش از حد این ورزش در مردم و رواج آن در سایر ایالت ها نام آن به والیبال تغییر پیدا کرد.
برای انجام ورزش در خانه و رزرو سالن فوتسال تهران به سایت ورزشی آسان اسپرت مراجعه کنید.

همان طور که گفته شد ورزش والیبال را فردی به نام مورگان در سال ۱۳۸۵ ابداع کرد و با گذشت زمان در جنگ جهانی اول و دوم نیرو های آمریکایی که در زمان فراغت خود به این بازی مشغول بودند این ورزش را در سایر کشور های جهان گسترش دادند در نتیجه ورزش والیبال با سرعتی چشمگیر در اروپا و آسیا رواج پیدا کرد. با گذشت روز ها و سال ها ورزشی که یک زمان تنها تفریح بود به عنوان یک رشته ورزشی کامل در سطح جهان پدیدار شد.
مهم ترین ویژگی والیبال که در آموزش والیبال نیز مورد توجه هست سازگاری و انعطاف پذیری این ورزش می باشد. آموزش والیبال برای همه گروه های سنی امکان پذیر است و همچنین آموزش والیبال در سالن های ورزشی، پارک ها، زمین های بازی و حتی ساحل هم انجام می شود. حتی آموزش والیبال برای افراد کم سن، ناتوان یا معلول به صورت نشسته داده می شود.

 

آموزش والیبال حرفه ای


آموزش والیبال مبتدی برای حرفه ای شدن


در آموزش والیبال مبتدی باید به این موضوع اشاره کرد که این بازی از ترکیب بسکتبال، تنیس و هندبال به وجود آمد و هدف اولیه ابداع این ورزش سرگرمی و پر کردن اوقات فراغت با دوستان و اشنایان بود. در حقیقت والیبال به یک تفریح شبیه بود تا یک ورزش پیشرفته اما با رواج این ورزش در سایر کشور ها افراد زیادی شروع به آموزش والیبال مبتدی کردند.
حتی توری که در ابتدا برای ورزش والیبال انتخاب شد با ایده از تنیس دو متر و توپ بسکتبالی که شبیه به بازی هندبال بود انجام می شد. در ابتدای شروع این بازی جذاب تنها هدف رد کردن توپ از بالای تور بود و قاعده و قانون خاصی برای بازی وجود نداشت و در سال ۱۹۲۸ اتحادیه والیبال ایالات متحده امریکا تشکیل شد تا به این بازی قاعده و قانون خاصی اعمال کند. در ادامه با ما همراه باشید تا به آموزش والیبال از مبتدی تا پیشرفته بپردازیم.


آموزش والیبال از مبتدی تا پیشرفته


طول زمین والیبال ۱۸ متر و عرض آن ۹ متر می باشد که دو تیم شش نفره در این زمین شروع به بازی می کنند. هر تیم باید کم کم ۳ ست از ۵ ست از بازی را ببرد تا بتواند برنده مسابقه والیبال شود. تعداد داوران ورزش والیبال ۱۰ نفر است که هر کدام وظیفه مخصوص به خود را دارا می باشند. وزن توپ والیبال ۲۶۰ گرم می باشد و تا ۱۰ الی ۲۰ گرم کمتر و بیشتر ایرادی ندارد.
همچنین رنگ این توپ تلفیقی از زرد و سفید و آبی می باشد. تور موجود در ورزش والیبال زمین بازی را به دو قسمت ۹ متری تقسیم می کند و در اصل خود تور نیز یک متر عرض دارد. بلندی این تور برای والیبال زنان ۲۴ متر و برای والیبال مردان ۴۳ متر می باشد. در طول این بازی یک محدوده خط وجود دارد و هر توپی که روی خط بخورد داخل در نظر گرفته می شود.

 

آموزش مبتدی والیبال


بررسی تعداد داوران موجود در ورزش والیبال


در ورزش والیبال ۱۰ داور کلی داریم که شامل :
• یک داور بالا
• یک داور پایین
• یک داور ذخیره
• چهار داور خط
• یک داور خط ذخیره
• یک نویسنده
• یک کمک نویسنده
می باشند اما در اصلیت دو داور در زمین داریم که به آن ها داور اول و داور دوم گفته می شود. داور اول در جریانات و اتفاقات مجموع بازی می باشد که در روی یک چهار پایه در خارج از زمین در خط تور بازی را مشاهده می کند بنابراین داور اول می تواند کل منطقه بالایی تور و هر دو نیمه زمین را مشاهده کند.
در طرف دیگر زمین بازی والیبال داور دوم قرار گرفته است. داور دوم تایم اوت ها، تعویض ها، گردش دوره ای بازیکنان دریافت کننده سرویس در زمین بازی و همچنین خطاهای زیر تور را کنترل و بررسی می کند بنابراین داور دوم تابلوی امتیازات و حرکت داور اول را نیز زیر نظر دارد.

منبع:
https://blog.asansports.com/2020/11/25/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d9%82%d8%af%d9%85-%d8%a8%d9%87-%d9%82%d8%af%d9%85-%d9%88%d8%a7%d9%84%db%8c%d8%a8%d8%a7%d9%84-%d8%a8%d9%87-%d8%b5%d9%88%d8%b1%d8%aa-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d9%87-%d8%a7%db%8c/

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.